dimecres, 27 de març del 2024

UN CANVI D'HORA ENVOLTAT PER LA POLÈMOICA.

 Com ja ve essent costum, des de ja fa unes quantes dècades, aquest proper cap de setmana viurem un nou canvi d'hora de tal manera que, a les 2 de la matinada del diumenge, 31, seran les 3. 

Aquesta acció sembla que té el temps comptat, segons es feia públic aquest cap de setmana passat, el BOE ja ha especificat que el darrer canvi d'hora el tindrem l'any 2026.

Aquesta maniobra del canvi d'hora ha vingut fent-se per que, segons els experts, "s'estalviava energia" sobre tot, a la tarda que, amb l'horari d'estiu que començarem a gaudir a partir del diumenge vinent, permet que les tardes tinguin més hores de llum.

Però, com que sembla que, el que en un temps va ser "bo", ara es torna "no tant bo", els experts creuen que ja no és útil el canvi d'hora doncs, segons creuen, es fa difícil de calcular la quantia de l'estalvi.

Com molts aspectes de la nostra vida, allò que abans era "bo", ara ho ho és tant. I el que abans era considerat contraproduent, ara sembla ser millor. I, amb el tant discutit canvi d'hora, ara ens trobem amb el mateix canvi d'opinió.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada