dijous, 22 de maig del 2014

UNA DIADA DELS INNOCENTS, AL MAIG

  A principis de Maig passat, saltava als mitjans de comunicació una estranya notícia, segons la qual, els Rolling Stones actuarien durant l'estiu, a la població de Falset, a la demarcació de Tarragona.

  A la notícia s'explicava que l'Ajuntament havia arribat a un acord amb una productora que seria l'encarregada de gestionar la vinguda de la mítica banda de rock a aquella població, tal i com fa uns anys va passar amb una ctuació de Joe Cocker, qui, efwectivament, va actuar a la petita poblacoió tarragonina.

  Un parell de dies després, tot es desmentia, assegurant-se que cap productora s'havia mostrat disposada a contactar amb els roquers per tal que actuéssin a la vila tarragonina. A més, fins i tot apareixien notícies, segons les quals, el Consistori s'havia barallat amb la possible productora, interessaada en el suposadíssim concert.

  I çes que si nosaltres celebrem el Dia dels Innocents el 28 de Desembre, i a Regne Unit ho fan el dia 2 d'abril, dia que anomenen; "The Fools'Day", qualsevol podia dir que la diada de les enganyifes per excel·lència havia esatat trraslladada a principis del mes de Maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada