dimecres, 21 de febrer del 2024

PLATAFORMES 1QUE DEGENEREN.

 

Amb l'aparició de les plataformes, existia la possibilitat de visionar diversos continguts de manera ininterrompuda. Això si, pagant una petita quantitat.

Amb el temps, aquestes plataformes han anat, fins i tot, acabant amb moltes sales de cinema que, dissortadament, s'han vist forçades a tancar.

Indubtablement qure aquestes plataformes ens han permes veure pel·lícules molt actuals que, en llocs on no hi ha sales de cinema a l'abast, suposava un bon alicient per poder gaudir d'elles.

Però, d'un temps ençà, ja hi ha alguna d'aquestes plataformes que, a més d'haver optat per apujar les tarifes, estan començant a "bombardejar" el públic amb els mateixos, o gairebé els mateixos anuncis que podem veure a través de la televisió convencional.

De fet, l'alternativa de les plataformes és; o pagar més, o veure els molestos anuncis que, de moment, són pocs tot i que és de suposar que, amb el temps, aquests augmentaran en quantitat.

Seria d'esperar que, degut a aquest fenòmen d'interrompre els continguts amb anuncis, es resrti públic que pugui tornar a les sales on,. encara que haguem de pagar., sí que podem veure les pel·lícules sense interrupcions publicitàries i...Com cal veure el bon cinema!.









FOTO: Logos de diverses plataformes






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada