diumenge, 21 de juliol del 2013

ELS ATACS QUE NO ACABEN.

 El 18 de Juliol passat, "Periodista Digital" incloia la notícia de que, al tren AVE, que uneix Barcelona amb Girona i Figueres-Vilafant, per enllaçar amb el TGV francès, un empleat, encarregat de la megafonia, va donar les instruccions en un anglès molt macarrònic i, certament, difícil d'entendre. Fins aquí, tot molt bé enb un vídeo que provenia de la deficitària "Intereconomía TV".

  Però un cop acabada la presnetació ds l'audio de les instruccions de l'AVE, els presentadors d'"Rl gato al agua" van canviar ràpidament de registre en un atac frontal a Catalunya a través de "piulades" que reben...o inventen Qui ho sap de cerrt.

  El mateix dijous, tot fent "zapping" per esperar una pel·lícula, vaig poder veure com, de nou, el canal del senyor Ariza atacava, això si, amb la subtilesa que dona la música, Catalunya de forma contundent.

  I el diovendres, després de la inauguació dels Campionats Mundials de Natació, un alt directiu de la Marca Espanña va insultar, en una "piulada" els catalans, senzillament per la xiulada a l'himne espanyol.

  Com tantes vegades he dit, Espanya poble no és la que ataca Catalunya poble, si no que és la classe política i dirigent, amb l'ajut d'algúns canals de televisió (ò antitelevisió) tòxics, la que s'entesta en atacar Catalunya.

  El més segur és que, si la "Roja" hagués jugast un partit amistós fora d'Espanya i, en sonar l'himne espanyol, se'l hagués xiulat, ningú hauria gosat dir um mot  en contra del país on això hagués passat, senzillament, per no provocar un "incident diplomàtic". Però com que Catalunya no és independent, tot s'hi val per posar pals a les rodes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada