divendres, 12 de juliol del 2013

A PROPÒSIT DE JOGUINES TRENCADES

  Tot i que no ho segueixo, ni falta que fa, l'antitelevisió segueix fent de les seves.

  Resulta que, dins del GH-14, una d'aquestes grans tonteries que el canal, propietat del senyor Berlusconi, posa en antena, ni que sigui per ocupar hores de televisió, va estar concursant un@ pobr@ noi@, de nom Desirée (Ells ho escriuen amb l'accent a la darrera e...).

  Un cop acabat el "xou-concurs", aquesta persona va ser fitxada ràpidament per un d'aquests programes que, a més de ser una olla de grills, sembla ser que els qui hi intervenen tenen com a missió primordial la d'intentar cremar tothom qui "fitxen".

  Doncs bé, carbonitzada Belén Esteban, sembla que volien elevar l@ noi@ a la categoria de "princes@ del poble"...Deu d'estar "vacant" el lloc. No?.

  No és que ho hagi seguit, ja que aquest "Húndeme", aiuxí s'hauria de titular el programa, sembla haver-se aprofitat d'una persona que, valgvui dir-ho, sembla que de problemes no n'hi dfalten en la vida.

  Algú deia des de la plataforma "Periodista Digital" que a Espanya no hi ha lleis que regulisn el món paranormal, i per això Anne Germain, un altre dels personatges clau de l'antitelevisió, va venir a Espanya. El cert és que en aquest país manquen, fins i tot, lleis que protegeixin determinats col·lectius de persones, com és el cas de Desi, una persona a la que, sense haver-li donat gaires oportunitats, hom s'ha encarregat de reduïr-la al no-res, a joguina trencada.

  Realment, l'antitelevisió hauria d'estar més regulada per lleis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada