dimecres, 4 d’abril del 2012

EL SILENCI DELS MITJANS

Fa unes setmanes quan una sèrie d'afeccionats catalans a les curses de braus van presentar signatures al Parlament en favor del manteniment d'aquestes, tot argumentant que son "art", "cultura" i "tradició", tots els mitjans de comunicació se'n van fer rsssó, especialment un programa que s'emet els dissabtes, just al'hora de dinar, a través de "La 2", de Televisión Española, on es parla obertament sobre aquest gens constructiu espectacle.

El 26 de Març passat, però, cap dels mitjans, llevat de l'agència Europa Press, es va fer ressó del lliurament d'unes altres signatures; aquélles que van en contra del maltractament als animals i que, dintre d'aquesta actitud, que consideren delicte, inclouen, com no hauria de ser d'altra manera, les "corridas".

Sembla una mica sospitós que, a una notícia que hauria de sortir a la llum i amb grans titulars, no s'hi prestés cap mena d'atenció i passés totalment inadvertida per la resta de la gent.

Possiblement algú em consideri una mica "pesat". Però és que, en el fons, sembla que, donat que aquesta barbàrie és una meravellosa font d'ingressos per algúns, es miri cap a una altra banda quan hi ha qui, amb una insistència més que justificada, reivindica la total desaparició d'aquesta forma d'espectacle al que, donat que el seu nivell cultural és més elevat, ja ni la majoria dels turistes s'hi apropen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada