dijous, 22 de març del 2012

DEFENSEN ALLÒ QUE ÉS INDEFENSABLE

A mitjans de Març passat llegia una notícia, segons la qual, una persona que va fer d'"espontani" a la madrilenya plaça de braus de Las Ventas ha estat jutjada i, seguramwnt, condemnada, només per demanar una cosa ben lògica, com és la prohibició d'aquesta barbàrie que ara, amb el PP en el poder, ens la volen fer passar per allò que noés.

De fet, a Catalunya ja no hi haurà més "corridas", doncs el Parlament ja ho ha prohibit.

Malgrat això, però, encara hi ha els "coeebous", una altra forma de maltractament animal, sobre tot aquells "correbous" en els que es posa foc a les banyes dels animals.

El cert és que els flamants nous governants que Espanya s'ha donat semblen disposats a defensar aquesta forma de torutura a uns pobres animals indefensos tot fent-ho passar per "art", "tradició", "cultura"...i el que més sorprèn, pretendre demaar que la UNESCO ho delari Bé Cultural Immaterial de la Humnanitat.

Ja fa anys que estem en el segle XXI, en que la societat està enormement concienciada sobre el tracte que cal donar als aninals, fins i tot la UE ha diusposat normatives per les granges, amb lo qual, aquelles que no s'hi adaptin hauran de tancar portes.

I si ja fa anys que estàn estrictament prohibides les baralles de galls al nostre país. Què els costaria als polítics posar-se d'acord per, en compliment de lleis del benestar animal, acabar amb "corridas", "correbous", "encierros" i tota mena de maltractament "festiu" als animals?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada