dimarts, 29 de juny del 2010

DESPRES DE FERIR GREUMENT ALGÚ, DEMANAR "CONCÒRDIA"

El dilluns, dia 28 de Juny passat, i després de quatre anys d'espera, finalment el TC emetia una sentència ressolutòria sobre el recurs, presentat pel PP, contra un Estatut que, després de ser debatut al Parlament català, a l'espanyol i refrendat pel Pobnle cvatalà, ja està en vigor.

La sentència que retalla algúns preceptes de l'Estatut, és una ersposta a una protersta d'un partit, el resultat de quins capricis, ja hem pogut comprovar en anteriors ocasions, i aquests capricis van arribar, fins i tot, a provocar la seva pròpìa derrota electoral, que no han sabut païr mai.

Així, el mateix dilluns, després de saber-se la sentència que suposa una "tisorada" a un Estatut que ja era consticucional, mentre des dels partits que formen el Govern de la Generalitat i, fins i tot, des de CiU, que està en l'oposició, es veia aquesta com quelcom injust, des del PP s'afirmava que "ara l'Estatut és constitucuional" (Enténgui's, "ara ja no hi ha el que ens molestava").

El dimarts, dia de Sant Pere, el líder del partit a nivell espanyol demanava "concòrdia" per mirar al futur.

Però A quín futur es refereix el senyor Rajoy, si temim en compte que algunes Comunitats governades pel seu partit, entre les que hi ha la mateixa Comunitat Valenciana i Ses Illes (que comparteixen llengua amb nosaltres) també han presentat recursos?. Tan els agrada anar en contra dels demés que hagin d'escudar-se en el TC per protegir els seus drets?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada