dimecres, 28 de juny del 2023

I. A., MÚSICA I CINEMA

 La intel·ligència artidficial ja és aquí. I, com es diu popularment; "ha arribat per quedar-se"

  El Parlament Europeu posava fa pocs dies una sèrie de "linies vermelles", en forma de llei a aquesta tecnologia, per tal que la mateixa sigui emprada de forma respectuosa i curosa amb les persones, respectant en tot moment els Drets Humans.

  Aquesta nova tecnoligia que té moltes aplicacions també es pot utilitzar en el cinema i la música.

  I, precisament d'aquesta segona ,la darrera edició del festival; "SÓNAR", celebrada recentment a Barcelona, ens va proporcionar una mostra de tot el que es pot fer amb ella, tan aplicaht-la a la música, com a la imatge.

  També hem arribat a llegir una teoria especulativa, segons la qual, aquesta poderosa eina podria "reescriure" la Biblia al seu gust, o al d'algú, interessat en crear una nova secta, afegint una més a les ja moltes versions del llibre sagrat del Cristianisme que cada branca d'aquest ha adapotat al seu gust.

  Ja estem veient, sobre tot a la televisió, platós amb decorats que tampoc existeixen en la realitat, si no que són fruit de sistemes de realitat augmentada, poossiblement creats per intel·ligència artificial.

  És d'esperar que la intel·ligència artificial s'urilitzi pel bé de les persones, per facoilitar-nos la feina i ajudar-nos en tasques feixugues. Si és així, benvinguda sigui. 






FOTO: Un equip de discoteca actual, que es redueix a la mínima expr3ssió. Font: CCMA, 3/24.CAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada