dimecres, 9 de desembre del 2020

LLUM AL FINAL DEL TÚNEL

   Aquests darrers dies han començat a aparèixer notícies sobre l'arribada de la tan esperada vacuna contra la COVID-19, una vacuna que alguns paisos; com ara Regne unit o Rússia, ja s'avancen a la resta en començar la seva administració  Rússia, amb una que ha estat desenvolupada per científics d'aquell pais, mentre que Regne Unit amb una que ha estat desenvolupada per laboratoris farmacològics nord-americans.

  I, amb la vacuna, també ha arribat la controvèrsia; per una banda, persones, entrevistades per diversos mitjans de comunicació, han assegurat que "esperaran a veure què passa", mentre que persones ben conegudes; om ara; Barak Obama, ex-President dels Estats Units, o Joe Biden, President Electe, fins i tot han mostrat la seva intenció de vacunar-se davant les càmeres.

  I, com sempre, o quasi sempre, mitjans de comunicació i xarxes socials s'omplenen d'opinions a favor i en contra de la vacuna, un de quins mitjans contraris, l'ha desqualificada en diverses ocasions, emprant diversos arguments, molts d'ells, extremadament absurds.

Si la Ciència treu una vacuna, és per salvar vides, per protegir-nos. I, tenint en compte que es tracta de protegit-nos d'una malaltia que ens pot afectar greument, tots quants comentaris en contra puguin sorgir, només són el resultat de polítiques de la por i la desinformació, tan absurdes que no haurien de ser tingudes en compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada