dimecres, 11 de desembre del 2019

SOBREVALORATS...O NO?

Al llarg de la Història sempre hi ha hagut diversos personatges que han destacat en algun aspecte; ja sigui pintura, literatura, música, escultura, arquitectura, d'altres activitats artístiques o, actualment, també l'esport.

  Mentre que uns, com ara Van Gogh, no van veure en vida la valoració de la seva obra, d'altres sí que han vist valorada la seva obra en vida.

  Tal va ser el cas d'Elvis Presley a qui anomenaven, i anomenen encara, "el rei del rock", quins discos es vénen encara anys després que ens deixés.

  Però el cas que ens ha tocat viure no és altre que el de Rosalia, una noia de Sant Esteve Sesrovires que trionfa arreu del Món amb la seva música, la seva manera de vestir i, sobre tot, de comportar-se damult els escenaris.

  El primer cap de setmana de Desembre, el fenòmen musical del moment va fer escala a Barcelona, omplenant el Palau Sant Jordi, de Montjuic, en dues actuacions per les que van arribar a la capital catalana seguidors de tot el territtori espanyol.

  Fa unes poques setmanes un mitjà digital, consultat per aquest programa, titllava Rosalia de "sobrevalorada", un adjectiu que, si volem, també podem donar-lo a d'altres artistes que, sense tenir la veu i la forma de fer de Rosalia, paradoxalment estan assolint grans quotes de popularitat.

  Sobrevalorada o no, el cas és que, actualment, el fenòmen; Rosalia està arrasant. I no és culpa de la sobrevaloració de ningú que la cantant de Sant Esteve Sesrovires hagi obtingut ja nombrosos reconeixements si no que es deu, senzillament, al fet que és una artista que, aliena a totes les polèmiques i crítiques, ha sabut guanyar-se el favor de tots.









Font de la foto: 3/24.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada