dijous, 26 d’octubre del 2017

UNA MENJA DE CIÈNCIA-FICCIÓ

  Es parla, i molt, de que hi ha persones que pateixen fam al Món, i s'han proposat moltes solucions que, en la pràctica, no han arribat a implantar-se, per diversos motius.

  No sé si heu vist la pel·lícula; "Soylent Green". Doncs en ella els protagonistes mengen uns esrtranys productes, que anomenen; "oylent Yellow" i "Soylent Green", respecticvament.. Uns són com una mena de panets ò baguettes, que són molt tous, mentre que els altres són com una mena de pastilles, de color verd fosc i forma de rombe, aproximadament.

  Doncs el dia 20 d'Octubre, el mitjà digital; "Periodista Digital", incloia un reportatge sobre el que hom anomena; "pinso de pobre". Ha estat presentat a la ciutat brasilera de Sâo Paulo, i es presenta com uns grans, de la forma aproximada d'un cigró. Estàn fets, segons ha pogut saber la mateixa plataforma, a base d'aliments a prop de la seva caducitat.

  El cert és que, de moment, ja ha provocat controvèrsia al Brasil, malgrat que els creadors de la curiosa menja asseguren, per una banda, que es tracta d'un "aliment complet". I, per l'altra, que s'està investigant la manera de fer aquesta menja més atreactiva. Per exemple, que tingui forma de barretes, galetes, fideus o altra.

  "Pinso de pobre", "Menjar per a gossos" (Per la seva similitud). Ara començaran a distribuïr-lo al Brasil. Però sembla que la menja està cridada a generar controvèrsia entre els consumidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada