dissabte, 2 de setembre del 2017

ANIMALISME A TEMPS PARCIAL

  La nit de dissabte, 2 de Setembre, a diumenge, 3, em va sorprendre una notícia segons la qual l'Alcaldessa de Barcelona; Ada Colau, qui es defineix com a animalista i, com a tal, contrària a les curses de braus, havia felicitat la comunitat musulmana per la que s'anomena; festa del xai.

  En aquesta festa són sacrificats, d'una manera molt violenta, multitud de xais, en un record del sacrifici d'Abraham, un fet que, no només està reflectit a La Bíblia, si no que també ho està a L'Alcorà, el llibre sagrat de l'Islàm.

  El fet és que, tan salvatge és el  que, a més, es considera "festa",consistent en tornar histèric a un pobre toro a base de banderilles i cops d'un capot de color vermell per, finalment, enfonsar-li una espasa fin el puny, per tal de matar-lo, com el de degollar els pobres xais de manera salvatge, dos fets que, senzillament, van en contra dels animals.

  Com totes les coses en aquesta vida, el respecte i la defensa dels animals ha de fer-se a temps complert, i no ser-ne segons qui atempta contra la vida dels animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada