dijous, 28 de gener del 2016

UN MENTIDER MASA MEDIÀTIC

  Ja feia massa temps que no en sentiem parlar pe rres, un temps de gran tranquil·litat sense les seves mentides ni la seva xuleria que, per millor qualificar-la, podriem dir que és el súmmum de la cara dura.

  Em refereixo al tristament famós "Pequeño Nicolás", un personatge a qui, com hem pogut veure en diverses ocasions, li agrada molt estar a prop de les càmeres i, sobre tot, dels micròfons per tal de deixar anar coses que, segons ell mateix diu, són "certes".

  La seva darrera aventura, si així podem anomenar-la, no ha estat altra que la de participar en el conegut "reality show"; "GH VIP", una producció d'un dels dos grans grups mediàtics privats, concretament d'un dels seus canals de televisió.

  Un cop a la casa, el desvergonyit no ha tingut altra idea que la d'aprofitar l'existència de les càmeres i els micros per tal de seguir deixant anar tot d'històries que, més aviat, semblen sortides de la ploma d'un inspiradíssim escriptor de novel·les d'ingriga que res més.

  No cal seguir aquest programa d'antitelevisió per assabentar-se que que el molt imaginatiu noi no ha durat gaire temps allà dintre. I, segons informa la premsa, ell afirma que s'ha "posat en marxa un protocol" per tal de fer-lo fora a les primeres de canvi.

  A la premsa, però, també hi ha la veritat del "protocol". Resulta que aquests programes tenen, entre d'altres aspectes (o, si volem anomenar-los virtuts), el fet que l'audiència també diu la seva, mitjançant votacions telefòniques. I, en aquest cas, no hi ha altre "protocol" que l'alt percentatge se vots negatius cap aquest coocursant.

  Una dita popular diu que no hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure les coses. En aquest cas, diriem que no hi ha pitjor babau que qui no accepota la seva derrota.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada