dimecres, 24 de juny del 2015

FINS I TOT, A LA SOPA

  Aquests darrers dies, els canals de televisió "roses", per així anomenar-los, han trobat una mena de mina d'or en quelcom que, en altres paisos, els estaria vetat, com és el fet que una de les més populars "tonadilleras" està empresonada per un delicte fiscal..

  El cert és que, posem la "tele" a l'hora que la posem, sempre hi ha algun canal que en parla. I ho fa com si parlar-ne fos quelcom normal i corrent de tal manera que, fins i tot, hem pogut saber quin és el dia-a-dia d'aquesta persona a la garjola.

  I, per arribar ja al súmmum dels despropòsits, la primera sortida que se li va permetre fer va ser, materialment, televisada en directe, com si d'un gran esdeveniment es tractés.

  Tot i que, segurament, hi haura persones quer lamentin l'estatr en que aquesta artista es troba, el cert és que les televisions han convertit l'empresonament d¡aquesta persona en un veritable espectacle que, segons sembla, els dona molt de si.

  El cert, però, és que en d'altres paisos, quan  s'empresona una persona famosa, només es cita el fet que ha entrat a presó, sense imatges ni altres comentaris. I, quan surt, tres quarts del mateix.

  Però aqui, sembla que el més productiu és donar-nos la per esmorzar, dinar, berenar i sopar, com si no tinguéssim res més de què preocupar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada