dissabte, 20 de setembre del 2014

JA EL TORNEM A TENIR A SOBRE

  Segons la pel·lícula, això va dir LLuis Companys quan estava detingut a Madrid en el moment que un dels que l'havien torturat fins al deixar-li ferides als peus per que els digués on eren els diners de la Generalitat, va tornar a la cel·la.

  La mateixa expressió podem aplicar ara mateix a un d'aquells programes de televisió, anomenats "reality shows" que, de tant en tant, tornen a l'actualitat de la més que incerta TDT que funciona en aquest pais.

  Com no podria ser d'altra manera, em refereixo a l'incombustible "GH"...que ja compleix la seva edició número 15.

  I és que, com cada edició, el programa en qüestió vé amb la polèmica enganxada als talons una polèmica que, en aquest cas, vé donada per la presència d'una cabra i, quàsi trencant una de les estrictes normes de la seva religió, la presència d'una jove de religió musulmana, natural de Ceuta.

  No sé si la pobra cabra ha provocat ja polèmica. Però si la jove musulmana que, a més, sembla ser que apareix, o apareixia, al Twitter, doncs sembla que el compte ha estat esborrat, fotografiada degollant un xai, i amb una inscripció amenaçadora a peu d'imatge.

  Sigui com sigui, el cas és que ja tornem a tenir entre niosaltres una nova edició d'un dels més antitelevisius concursos que mai han estat emesos. Sembla, però, que té molta audiència.

  I és que, com diu una cançó de Joan-Manuel Serrat, "La gente va muy bien, para decir que sí, para decir Amén"...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada