divendres, 25 de juliol del 2014

COM SI EL DÒMINO FÉS TAN SOROLL...

  El divendres, 25 de Juliol passat, l'Ajuntrament de Sevilla aprovava una absurda normativa que, entre altres coses, prohibeix jugar al dòmino a les terrasses exteriors de les vafeteries "per que és sorollós".

  La normativa, però, permet que, en ocasó de les "romerías",  les Germandats Rocieras puguin disparar petards de 9 del matí a 10 de la nit, així com l'establiment de bars musicals o discoteques en edifiis que estigfuin prop de les vivendes.

  L'ordenança, però, tot i que parla de les accelerades innecessàries, sembla que no diu res respecte de les motos que, amb el tub d'escapament sense silenciandor, passen a qualsevol hora, i provoquen un soroll que es fa insoportable. O, i això tampoc ho toca, els cotxes que van amb el "txaka-txaka", música repetitiva, a tot volúm i que, dit sigui de passada, produeixen l'efecte d'una discoteca ambulant.

  Realment sembla que aquiesta normativa estigui totalmernt en contra de que quatre avis puguin jugar tranquil·lament al dòmino a les trerrasses dels bars, tot prenent-se un cafè una activitat que no és tani tan sorollosa com diuen els qui han aprovat la normativa.

  I és que darrerament, sembla que la gent s'ha tornat massa "finolis", i tot molesta. Entre poc i massa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada