dimecres, 6 de març del 2013

DEIXAREM DE VEURE VIOLÈNCIA AL FUTBOL?

  Els partits de futbol, anomenats "clàssics" són els que aixequen màxima rivalitat, no només entre els equips que s'enfronten damunt del terreny de joc, com així ha de ser, si no que, dissortadament, també entre els seguidors dels mateiuxos, uns seguidors quinm fanatisme els porta a fer el que mai s'hauria de fer.

  Així, a finals de Febrer passat, en un dels "clàssics", pertanyents a la Copa del Rei, s'enfrontaven el Barça i el Reial Madrid, dos dels equips de màxima rivalitat en qualsevol competició en que disputin partits.

  Si bé estàn prohibides les bengales, el cert és que aquestes van fer, d'alguna manera acte de presència, lo qual va fer que el divendres, 28 de Febrer passat, la directiva blau-grana deixés ben clara la seva negativa a la creació d'una "grada jove".

  No és més que un esport, convertit en "esport-rei", doncs és el més popular. Però no no ha d'implicar que la "futbolitis" exagerada d'algúns exaltats sigui un obstacle per aquells que volen, senzillament, anar a gaudir d'un bon partit de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada