divendres, 22 de juny del 2012

AGREUJANT LES MINIMITATS

  A mitjans de Juny passat saltava a la premsa la notícia de que el Diputat del Parlament de Ses Illes, i Alcalde de Manacor; Antoni Pastor (PP), havia trencat la "disciplina" del partit, votant en contra d'una disposició que deixa el català com a senzill "mèrit", i no com a requisit, com fins ara, per treballar a l'Administració de l'arxipèlag.

  Segons sembla, la seva actitud, contrària a la voluntat dels dirigents del partit a Ses Illes, ha fet que es decidís, fins i tot, suspendre cautelarment de la militància en el partit aquest polític, tot i que ell no té altra voluntat que la de conservar els sues càrrecs encara que se l'hagi exclòs de les files del partit conservador.

  Defensar la lengua pròpia, una cosa important doncs, a més llengües sabudes, més nivell cultural es demostra una cosa que, des de la cúpula d'aquest pàrtit de dretes, semblen ignorar.

  El que també van ignorar, i encara sembla que així volen que sigui, és quelcom més greu; el cas que ja tothom coneix com a "Gürtel", que en alemany significa corretja, un cas de flagrant corruptela que va tenir lloc a la Comunitat Valenciana, i arran del qual, no només no es van fer caure càrrecs, encara que algún dimitís, si no que, qui havia de fer-ho, ni tan sols es va immutar, encara que ara fara caure soibre el pobre Antoni Pastor tot el pes de la "disciplina", només per defensar la llengua i ser valent.

  Realment, sembla que la "disciplina" de partit és, en ocasions, quelcom que s'aplica de manera irregular ò, si més no, d'una manera parcial, i subjecta als interessos dels dirigents de torn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada