dimecres, 20 d’octubre del 2010

EL VIRUS DE LA VIOLÈNCIA

Quan el futbol va ser inventat segurament que els inventors de l'avui "esport-rei" no sospitaven de cap de les maneres el fet que hagi esdevingut el que és actualment.

I és que el "peu-pilota", tal com es podria traduïr el nom en català, genera quantioses passions, bona prova d'això va ser el passat Mundial de Sud-Àfrica en el que, des de les "vuvuzel·les" fins el fet que molts seguidors anéssin a aquell país, passant per la instal·lació arreu de pantalles gegants, per tal que la gent pogués seguir les evolucions de les seves respectives seleccions nacionals, es va fer difícil que algú es quedés sense veure, ni que fós per uns moments, algún dels partits de futbol.

S'està disputant la fase classificatòria per l'Eurocopa de Nacions que es celebrara el proper 2012, i el passat dia del Pilar, Itàlia i Sèrbia havien d'enfrontar-`se en territori italià, concretament a Gènova. El partit va començar, però als sis minuts de joc, l'àrtbitre va haver d'interrompre la confrontació degut als aldarulls que van esclatar a la graderia de l'estadi, uns aldarulls que havien començat ja fora del camp i van continuar també després de la suspensió de l'encontre.

Potser algú haura pogut pensdar còm és que hi hagi tanta violèrncia als partits de futbol. Però no seria d'estranyar que un dia, o es juguin els partits sota estrictes mesures de seguretat o, en última instància, calgui jugar-los a porta tancada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada