dijous, 15 d’octubre del 2009

ELS QUE FALTAVEN PEL "DURO"

A ningú, o quàsi a ningú se li escapa el fet que estem en una crisi de la que està costant sortir.

El cert, però, és que la crisi no és només econòmica, com algú podria pensar, si no que també s'està convertint en una autèntica crisi de valors, propiciada pels qui un bon dia van aprovarr en aquest país quelcom que no exisateix, al menys per ara, a cap país democràtioc, com és la famosa "llei de partits".

I és que des d'aquesta formació política ens estàn arribant cada dia notícies més esfereïdores, referides a una trama de corrupció que, valgui dir-ho, ja se'ls ha escapat de les mans, i no sé què els pot passar aquí, però si això passés en un altre país, de ben segur que, malgrat no haver-hi "llei de partits" s'emprendrien mesures molt més dràstiques que les que puguin ser preses aquí.

Tot i que vivim en un país que forma part d'Europa, el cert és que en molts moments com aquests, ens recorda molt més una altra cosa diferent en molts sentits.

Una dita popular diu "Metge, guareix-te a tu mateix". Seriua millor que, abans d'atacar tothom, tal i com es fa des de la cúpula d'aquesta formació, es mirés de depurar les responsabilitats. Per que si guanyéssin les properes eleccions, seria vergonyós saber que dins de l'Executiu poguéssim tenir personatges així. I és que això de ser malintencionat sembla ser altament rendible, sobre tot si després de fer-ho en profit propi, encara es pretén atacar i alliçonar els demés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada