divendres, 26 de juny del 2009

NO VÈURE-HI MÉS ENLLÀ DE LA PUNTA DEL NAS

Ja fa un temps que els òrgans governamentals espanyols estàn debatint una ampliació de la LLei de l'Avortament quin avantprojecte, des del dia 18 de Juny contempla més supòsits.

Per part de la Conferència Episcopal Espanyola, els atacs a aquesta llei són constants, i cada vegada més durs, en una claríssima ingerència (Sort que no tenen capacitat de decissió) amb la política. Tan és aisí que el mateix dia 18 de Juny, el President de la Conferència Episcopal qualificava l'avortament de "crim", tot instant els parlamentaris a no recolzar la reforma que ara es pretén posar en pràctica. A més, el President de la C. E. argumentava que "és un pecat contra el Cinquè Manament", i amenaçava els qui l aprovin i la practiquin amb l'excomunicació.

El passat dia 14 de Juny saltava a la premsa una d'aquélles notícies que, al llegir-les, deixen la pell de gallina. El rector d'una parròqia de Teià, al Maresme, negava la Primera Comunió a una nena, afectada de Síndrome de Down, tot argumentant l'excusa de que la nena "és un àngel, i no està en pecat", un fet que va causar la lògica ingdignació de la mare.

Essent com és la Conferència Episcopal un oirganisme "regulador" del servei religiós, no sé si s'han assabentat de l'actitud negativa del mossèn qui, segurament, també va "pecar", negant el Sagramen ta la pobra nena.

I la Inquisició?. Certament, ells també mataven (El Cinquè Manament, ho prohibeix). I, per més manca d'ètica, encara no ha sortit ningú dins l'estament religiós que ho hagi condemnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada