dijous, 1 de setembre del 2011

...I ELS POBRES TREBALLADORS QUÈ?

WEl cap de setmana dels dies 20 i 21 d'Agost passat, tal i com mana la tradició, la pilota havia de començar a rodar pels camps de Primera i Segona divisions espanyoles.




Una vaga de futbolistes, però, va deixar aquéll cap de setmana sense la jornada corresponent de Lliga, doncs va haver-hi dfesacords entre l'AFE, que represdenta els jugadors, i la Lliga de Futbol Professional (LFP).




Va ser, com tots vam poder comprovar, una vaga en tota regla, tot i que el cap de setmana següent, el darrer del mes d'Agost, ja es van jugar els partits corresponents.




Tot i que la jornada va quedar postposada per una altrra data, el cert és que es va conèixer una d'aquélles notícies que, certam3nt, indignen, i és el fet que els futboliste4s, que tots sabem la milionada que cobren, no veuran minvat el seu sou per haver fwet vaga.




Ja sabem tots que l'esport-tei mou masses,i la prova d'això és que cada dissabte i diumenge, els camps de futbol estàn, uns més que els altresm, plens a vessar de públic. Però a la vista del fet que a uns personatges quer només juguen al futbol se'ls ddeixi el siou intacte després de fer vaga mentre que als treballadors se'ns retalla el mateix quan anem a la vaga, seria un bon moment per deixar buits els camps de futbol i, el més important, seria bo que tothom que és soci d'un d'aquests clubs grans de futbol, se'n donés de baixa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada