diumenge, 25 de setembre del 2011

JA ERA HORA!

Amb les Festers de La Mercè 2011, s'acabaven les "corridas" a Catalunya, doncs l'única plaça que encara estava activa era la Monumental de Barcelona.

L'opinió pública, però, està dividida; des dels antitaurins, que voldrien que, fins i tot fossin abolits els "correbous", tan obsolets com les "corridas" fins els fanàticvs d'aquest trist espectacle del martiri i mort final d'un pobre toro, entre els que el diumenge, 25 de Setembre passat, una dona afirmava que "el toro el va fer Déu per això"...Cal preguntar-se quína implicació té l'Ésser Suprem en una barbàrie com aquesta.

Dissortadament, ente els fanàtics hi ha una esperança de que un recurs (com és costúm, del PP) presentat davant el TC, prosperi. O, com algú sense coneixements de cultura ha demanat, en el sentit que el martiri i mort dels pobres toroas sigui declarat "bé d'interès cultural".

Sortosametn, ja no hi ha "corridas" a Catalunya, i ningú "impideix" com deioa una fanàtica, que els qui els agrada això vagin a d'altres punts d'Espanya a veure-ho. Ara, però, només falta que desapareguin els correbous per completar d'alguna manera un respscte cap a la vida dels animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada