divendres, 9 de setembre del 2011

ENTRE NEGATIVES I CANTS DE SIRENA

El dia 11 de Setembre passat ja vam tenir ocasió de veure quín peu calça el recentment elegit alcalde de Badalona, que, curiosament en una ciutat catalana, pertany al més anticatalanista dels partits de l'arc polític.

I és que aquest batlle va mostrar la seva autèntica cara quan va fer que "Diada Nacional de Catalunya" perdés el terme Nacional en aquélla ciutat, així com quan va cxriticar que en aquéll dia, la Senyera onejés sola a l'Ajuntament de la ciutat. Tot això va provocar la suspensió dels actes oficials per aquéll dia.

Però el dia 9 de Setembre passat, les càmeres i micròfons de TV3 van poder captar la imatge d'una Alícia Sánchez Camacho que, exultant, afirmava que "Rajoy tractara bé els catalans"...

Aquesta afirmació-de murri- no és més que un cant de sirena, proferit expressament per tal de captar el vot dels indecisos i també d'algún "indignat despistat"...O, possiblement, d'¡afirmar el mateix que el dia anterior deia ja Duràn i LLeida; qui augurava la victòria del PP, tyot sabent-se ja guanyadors abans de les eleccions.

En aquests temps, en què té gran vigència aquélla vella frase feta castellana de "tanto monta, monta tanto", es fa difícil saber què votar exactament. I sobre tot, el que més difícil es fa és ignorar tant cant de sirena, encara que surti de qui no sembla haver trencat mai un plat...

I és que, per guanyar-se la confiança dels votants, tot s'hi val, malgrat que després s'ho tirin esquena avall!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada