diumenge, 18 de setembre del 2011

D'ALCALDADES IO CACICADES...NO, GRÀCIES!

El passat Maig, les eleccions municipals donàven, per primera vegada a la Història de la democràcia, l'alcaldia de Badalona, al Barcelonès, a un militant del PP.

Bén aviat aquest batlle va començar a ensenyar públicament la seva particular manera de fer.

A mitjans de setembre, i per sorpresa, vam conèixer la notícia de que el Batlle de Badalona havia fet treure els bancs i tancar fonts per què, segons ell mateix explicava, "havia rebut" queixes contra "l'actitud incívica" dels immigrants.

No sé si aquest senyor ha pensat que, amb la desaparició dels bancs, també ha tocat el nas a molts jubilats que, de forma totalment pacifica, anaven a seure cada capverspre als mateixoas bancs per tal de, molt cívicament, "fer-la petar!". O, amb tancar les fonts, si ha perjudicat a aquélles persones que, passant per un lloc on hi ha una d'aquestes, ha tingut ganes de beure un glop df'aigua fresca, i bèure-la de manera bén normal i cívica...

Abans d'això, però, ja s'havia guanyat un primer "buit" per part de les altresd forces polítiques que, vista l'actitud sorna de l'alcalde, van boicotejar la Diada Nacional.

Però la darrera de les seves "cacicades" es donava el cap de setmana del 17 al 18 de Setembre passats, quan anunciava al seu compte de Twitter una redada de la Guàrdia Urbana, que es duria a terme en una "zona conflictiva", una "piulada" certament indigna de qui ocupa un càrrec d'aquesta mena, al menys, en democràcia.

I és que, tal i com la dita diu; "per a mostra, un botó". Doncs amb el modus operandi d'aquest alcalde, quins avantpassats, al menys per part de pare, van ser, molt probablement, immigrants, ja temim el botó de mostra del tarannà amb que el partit de la por (Els "In-populars") governarien Espanya i, sobre tot Catalunya, de la que només se'n recorden quan hi ha campanya electoral, si és que guanyen les eleccions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada