dissabte, 1 d’agost del 2009

QUAN UN NO ÉS IMMUNE I ÉS POBRE...

El passat dijous, dia 30 de Juliol, rebiem la trista notícia de que a la Núria Pòrtulas li havien imposat la condemna de dos anys i mig de presó i una multa, sota una acusació que, a juthar per la manera com han estat fetes les coses, no s'aguanta ni amb pinces.

Mentrestant assistim al molt desagradable espectacle del que s'anomena "cas Gürtel" (corretja, en alemany,) en el que, persojnes que haurien de donar exemple, doncs són representants del poble, han aprofitat el fet de la seva condició per organitzar una rtrama de corrupció que, en altres condicions, ja els hauria suposat una pena de presó.

El cert, però, és que aquestes persones tenen la protecció de la sagrada immunitat parlamentària (i dels diners), un fet que fa que se'ls estigui mirant amb lupa, tal i com s'ha fet en el passat amb altres alts càrrecs que la van fer, i grossa.

No s'entén de cap de les maneres que pensar diferent sigui mereixedor de dos anys de presó i 800 i escatx euros de multa, però que fets comn una trama de corrupció del tamany de la "Gürtel" siguin gairebé un culebrot del que, de ben segur, encara sortiran victoriosos els autors del frau.

No s'entén, a menys que ens ho mirem des d'una altra perspectiva; qui té immunitat, un fet que no hauria d'existir, i diners, per grossa que la faci, se'n salva, en canvi qui no té immunitat (ni dinsrs), aquell la paga...En fi, la llei s'aplica més en funció del poder dels inculpats que res més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada