dimecres, 19 d’agost del 2009

LA GRAN LLAMINADURA JA ÉS AQUÍ

A finalñs dels anys 80 o principis dels 90 sdel segle passat, quan es va decidir que ja podia haver-hi canals de televisió privats a Espanya, neixia la "televisió de pagament", un sistema de televisió de peatge, quin primer operador; Canal Plus, emetia, evidentment en analògic, però codificat de tal manera que, si no es tenia el descodificador adient, era impossible veure res, tan sols ratlles i un so distorionat.

Després de formar la seva plataforma satel·lital, el Plus va marxar de la tele terrestre, es va situar a la seva plataforma, i va deixar les freqüències lliures per un altre canal; "cuatro".

L'arruibada de la TDT també ha propiciat que, sota prssió dels operadors, el Govern aprovés la concessió de quelcom tan llaminer con la TDT de peatge, una llaminadura que, de moment, només ha llepat un canal, anomenat "Gol TV...Ja se sap, el futbol són diners que criden diners.

Esperem i desitjem que, ja que s'ha autoritzat la TDT de pagament, només afecti a canals tan específics com aquest, i no passi el que una coneguda cable-operadora té, que és un CANAL INFANTIL de pagament. Aquests s'han excedit. No?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada