dijous, 23 de juliol del 2009

COM SI ES TRACTÉS D'UN QUILO DE PATYATES

L'esport, i el fútbol en particular, s'ha convertit en un sucosíssim negoci per part d'algúns grans clubs que, en lloc de fomentar un esport sense ànim de lucre, malgrat ser el que més públic mou, sembla que el que facin sigui un "intercanvi dwe cromos" amb els jugadors, persones que, pel que podem comprovar, són, senzillament això, "mercaderia".

En un moment en el que es clama pels drets humans, sembla mentida que, malgrat tot, escoltem encara aquestes xifres astronòmiques per una persona que, senzillament, donara quatre puntades de peu a una pilota els diumenges... i para de comptar, mentre que hi ha persones, com ara els metges, cirurgians i investigadors científics, que es passen hores i més hores treballant per salvar vides i, en moltes ocasions, han de tirar amb mitjans precaris "per que no hi ha pressupost".

Ja sabem que l' "esport-rei" mou molta gent, i també hi ha qui gaudeix veient aquests gairebé insultants intercanvis de persones per diners. Però no seria més productiu invertir aquestes sumes en la investigació cientóifica?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada