dijous, 27 d’agost del 2009

POLÈMICA DE DARRERA HORA.

En temps de l'antic règim, sobre tot al principi del mateix, una normativa obligava, a la platja o a les poques piscines públiaques que hi havia, a tapar-se un cop se sortia de l'aigua, una normativa que, amb el boom del turisme, va anar relaxant-se de manera progressiva.

Els nouvinguts, sobre tot els qui venen de paísos on impera la religió islàmica, pretenen ara que, de la mateixa manera que passava en aquells moments de principis de l'antic règim, es torni a aquell panorama, concretament amb l'anomenat "burkkini", una espècie de granota que, llevat de la cara i els peus, cobreix el cos de manera complerta. I voldrien que se'n permetés l'ús a casa nostra.

Casualment, fa pocs dies, un canal de televisió, no recordo ara quín, va voler provar, en vàries piscines públiques si es permetia que una persona, amb aquest exòtic, diguem-ne "vestit dfe bany", banyar-se a les mateixes, una sol·licitud que, naturalment, va ser denegada.

I és que els qui venen aquí, per no adaptar-se, han fet ja de tot i força per que els "respectem" els seus drets, ò millor dit, ens amotllem a allò que ells volen.

Què ens passaria a nosaltres si anéssim allà?. Doncs la resposta és molt senzilla, o fer el que hi ha allà, o marxar.

I és que, certament, si autoritzen l'ús del controvertit "vestit de bany", ja seria el darrer cop de gràcia. I és que, una cosa és tolerar, l'altra és deixar-se dominar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada