dimecres, 12 d’agost del 2009

ENTRE POC I MASSA...

Fa pocs dies arribnava al meu correu electrònic un missatge en el que s'augura un futur força estray pel nostre continent en el cas que els immigrants de religió islàmica imposéssin algún dia la seva llei.

Dissortadament, però, ja ens està venit el problema a sobre i,. si primer va ser el cas de la mutil·lació genital femenina que es practica en algunes zones de l'Àfrica subsahariana, costúm certament cruel i contrari als drets de les dones, ara tenim ja una añtra qüestió damunt la taula doncs, segons sabiem el passat dia 11 d'aquest tòrrid Agost, sembla que, entre els ciutadans d'algúns paísos de l'Orient Pròxim i del continent africà, hi ha també un altre costúm, certament masclista i retrògrade, consistent en els anomenats "matrimonis de conveniència", uns enllaços matrimonials "amanits" en els que, entre altres coses, l'opinió de la pobra noia que es dóna (o, en ocasions, es ven) en matrimoni, no compta per res, acabant aquesta casada amb una persona a qui, a més de no conèixer de res, segurament que mai arribara a estimar i que, ja que ha pagat per ella una "dot", es sent amb el dret de tractar-la com si d'un sac de patates es tractés.

Pel que sembla, el cas dels esmentats matrimonis és dut a terme pels immigrants de la mateixa manera que es feia en el cas de les ablacions; aprofitant les vacances (retorn al país d'orígen per un temps -ò per sempre).

Sembla que els nostres organismes oficials han de continuar esperçant recursos en intentar allò que molts nouvinguts no entenen o no volen entendre; el fet que viuen en un país que no és el seu, i haurien d'adaptar-se.

I és que, si invertim papers, en el cas que nosaltres haguéssim d'emigrar a aquests paísos, de bén segur que, per molt que hi insistíssim, no ens respectarien ni mica dels nostres costúms, més al contrari, a tots, sobre tot a les dones, ens farien passar pel séu tub

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada