dijous, 10 d’octubre del 2013

JA NO HI ÉS, PERÒ ENCARA GENERA NOTÍCIES

 Els grans mites que han estat del món de les arts o de l amúsica sempre han estat envoltats per una mena de llegenda sobre la seva carrera artística, però especialment sobre la seva vida.

  Així, de molts d'ells, encara se'n parla de tant en tant, i no és d'estranyar que, en un moment donat, es pugui tornar a parlar d'Elvis Presley, Bob Marley, Janis Joplin, Amy Winehouse o, com està passant quatre anys després de la seva desaparició, de Michael Jackson.

  I no és per que hagin sortit enregistraments inèdits de qui un dia va ser Rei del Pop Internacional, que n'han sortit algúns a la llum i, segonms sembla, els seus seguidors podran seguir encara rebent material que no s'havia publicat en vida de l'artista, si no per les causes de la seva mort, un 25 de Juny de 2009, unes cauises que encara estàn essent sotmeses a judicis.

  Si en un principi hom va culpar-ne directament el metge que atenia personalment el cantant, després s'ha considerat que el faculktatiu era totalment competent.

  La família, però, també va presentar quierella contrra una productora que, segons sembla, era la que havia d'organitzar els concerts que Jackson havia d'oferir a la capital de Regne Unit i la hipotètica gira mundial que l'autor de "Thriller" tenia previst realitzar tot seguit.

  El cert, però, és que no hi ha culpable clar de la mort de l'artista, a qui la productora culpa directament d'abús de fàrmacs.

  De moment ha estat publicat el vceredicte que exculpa la productora. Però el més probable és que mai sabrem exactament la veritat sobre què li va passar aquél 25 de Juny de 2009 a aquél que un dia fora un dels m´ñes grans artistes de la música pop internacional de l'actualkitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada