dissabte, 19 d’octubre del 2013

I DE POSTRE, UNA ALTRA DFOSI DE BURLA

 El 13 d'Octubre passat llegiem la notícia de que la banda de rock de Constantí; "Els Pets" que, per cert, acaben de treure nou disc al mercat, mostraven la seva rotunda indignació davant la utrilització, en iniciar-se la manifesta unionista del 12-O a la Plaça Catalunya de Barcelona de la seva ja considerada cançó-insignia; "Bon dia", una peça que en el seu moment, fins i tot va arribar a ser una de les cançons de l'estiu.

  I és que la banda no podia fer menys que indignar-se pe tal utilització de la seva cançó en un acte d'aqulles característiques, més quan ja és la tercera vegada que, des de les files del PP s'utilitza de manera poc adequada algún arxiu, ja sigui d'imatge, com el tall d'un programa de TV3 per anunciar a Internet la manifestació o arxius de so, com la cançó "Alejandro", de Madonna, que van modificar sense permís o ara "Bon dia" una cançó que, suposem, no van modificar.

  I és que sembla que les "majorie4s silencioses" de Catalunya manifesten les sevwes rebequeries tot utilitzant allò que no és, ni de bon tros, seu...

  En fi, que així respecten als demés, compleixen "escrupulosament" la Constitució (en el seu benefici, és clar) i neguen als demés el dret a pronunciar-se...Tota una declaracioó de principis. No?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada