dimarts, 2 de juliol del 2013

UN CONCEERT AMB MOLTA CUA

 El dia 29 de Juny passat, el Camp Nou va ser tot un clam, en el marc del Conceret per la Llibertat, celebrat en aquell estadi, escenari de tantes victòries blau-granes.

  Més de 70 artistes que, sense cobrar un sol euro, van prestar-se a pujar a l'escenari en una demostració de que amb la música es poden dir també veritats com punys i, tal i com deia Muriel Casals, Presidenta d'ÒMNIUM CULTURAL, "sense anar contra ningú", van protagonitzar una mscrofesta de més de iss hores de durada en que la música  i les reivindicacions es van unir en perfecta armonia.

  Però el dia següent, des dels dos partits de dretes; PP de Catalunya (que no català), i Ciutadans, van començar a venir els descrèdits i despropòsits; per una banda, amb el conegudíssim discurset arrauxat i ranci d'un PP que, a més, s'entesta en crear poilèmica allà on no n'hi ha, no només al territori català, si no que també ho fa a la resta d'Espanya, com a mostra de la seva arrogància, que li va servir per enganyar tot un país a les eleccions. I, per l'altra, els de C's (Ciutadans), que s'entesten en dir que si TV3 va emprar fons públics per tal de pagar la transmissió que, senzillament, es va fer des de dos quilòmetres de distància. (Però no se'ls sent protestar quan es transmet, des de l'altra punta del Món, la Fòrmula 1, en que cal contractar caríssimes hores de satèl·lit).

  Però la cirereta arribava el dilluns, dia 1 de Juliol. I arribava de la mà de la "tele dels bisbes" (13 TV), un canal molt religiós de dia però de nit,en un acte de transformisme pur, esdevé una autènticva piconadora. A més, des del programa "El Cascabel al gato" (...) hom proposava "fer alguna cosa" per evitar "el separatisme"...

  Però, suposem que, com sempre, no faran res que no sigui utilitzar, d'alguna manera, el xanttatge, una força que, malgrat que ells no ho creuen així, els afebleix cada cop més.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada