dimarts, 9 de juliol del 2013

UN SOL MÓN, DUES CLASSES DE PERSONES.

  Fa uns dies la deficitària "Intereconomía TV" entrevistava el més polèmic periodista que ha existit després del famós "butabnito"; Federico Jiménez Losantos, un personatge que, si bé en ocasipons ha dit veritats com punys, també en altres ocasions ha ben ficat la pota fins la mateixa cuixa.

  Un a d'aquestes ocasions en les que el personatge ha ficat la pota no és altra que durant l'entrevista a Intereconomia en que, sense cap mena de consideració, va atacar els Sindicats, la única via que la majoria dels que ens guanyem les mongetes amb la suor del nostre front tenim per tal de reivindicar els nostres drets laborals.

  En concret, Losantos afirmava que "CC. OO. i la UGT no  haurien d'existir", titllant-los a contionuació de lladres donatr que, a més de les cotitzacions que cada mes paguem religiosamnt els treballadors, i que ens permeten, per exemple, gaudir d'advocats si no gratuïts, sí a més baix preu que al mercat, gtambé rebven, tot i que també els han estat retallades, petites aportacions per part del Tresor Públic, en forma de subvencions.

  Tal i com diu l'estrofa d'una cançó del grup tarragoní; "Els Pets"; "Hi ha un sol mon, i dues classes de persones".

  Això és veritat si tnim en compte qui ha fet tals declaracions; una persona que pertany a la classe dels que, sense doblegar gaire l'esquena, els cauen els diners a cabassos i, per tant, ni tan sols senten la necessitat d'acudir als Sindicats, doncs per dir-ho d'alguna manera; "ja tenen la vida solucionada".

  I és que d'aquesta classe de persones n'hi ha moltes; des dels que corren al darrere d'una pilota fins a personatges com Losantos, passant pels que cada tarda fan el paparina davant les càmeres de l'antitelevisió.

  Així doncs, senyor Losantos, els Sindicats tenen dret a existir, ja siguin verticals, horitzontals o diagonals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada