dimecres, 17 de juliol del 2013

ÉS QUE NO HI HA RES MÉS EN QUÈ PENSAR?

   Sembla que, en aquwest país en que vivim, hi hagi una voluntat força clara de tirar "pilotes fora", tal i com es diu en l'argot de l'esport-rei, quan de temes importants es tracta.

  El 17 de Juliol passat, l'agència EP publicava el fet que el PP, sempre els mateixos, volen ara denunciar BILDU per que aquesta formació vol prohibir les curses de braus, una d'aquestes molt obsoletes formes de tortura que, dissortadament, encara estan, no sé per tuina raó, vives.

  El mateix dia, la mateixa agència publicava,dins de la seva secció de Medi Ambient, una altra notícia, segons la qual, el "foment de la tauromàquia", és a dir, una forma de potenciar la tortura als pobres toros, s'aprovaria abans de finals d'any.

  Sortosament, però, sembla que aquesta "promoció" no arribara a les escoles, tal i com s'havia apuntat en un principi, una bona notícia dintre de la ja dolenhta de "promocionar" allò que no és cultura i, per tant, no necessita promoció.

  Estem en el segle XXI, a Europa, i hi ha, certament, temes molt més urgents que tractar i problemes molt més punyents a resoldre, que afecten a molta més població, necessitada de feina, de diners i d'estabilitat.

  O és que la tortura als pobres toros donara tot això a la població?... Cerrament NO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada