dimarts, 30 de juliol del 2013

DE QUÈ ACABAREM ALIMENTANT-NOS?

  El 30 de Juliol passat, Europa Press publicava l'esfereïdora notícia de que, en un laboratori de la ciutat holandeaa de Maastrich, han aconseguit fabricar unes hamburgueses a partir de cèl·lules mare de vaca.

  Tot i que és una prova-pilot, sembla que el producte, de moment extremadament car i d'efectes totalment desconegurts sobre la salut, es podra provar dintre de molt poc a Londres.

  Un bon dia van començar a parlar-nos de "clonar animals". Més endavant ens van començar a parlar dels transgènicsa, sobre tot cereals, dels que ja en deuen córrer a tones per tot el Món sense haver comprovat les repercussions a la salut de les persones. I ara, per sorpresa nostra, arriba la "carn-probeta".

  És d'esperatr que, amb tants experiments amb el menjar, no acabem com a la pel·lícula "Soylent Green", menjant quelcom que, si bé s'hauria comprovat que seria un "aliment", tingués una procedència força antinatural i antiètica. Fins i tot, un xic macabta...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada