dimarts, 31 de juliol del 2012

POMES DE MENJAR...I ALTRES POMES

  La poma, una fruita dolça que, generalment, es comercialitza durant la tardor-hivern. De pomes, però, ara n'hi ha tot l'any, doncs també hi ha varietats que es conreen en altres paísos i, naturalment, s'exporten.

  La poma, objete també de discòrdia. Si més no, recordem quan estudiàvem Història Sagrada, allà pels anys del franquisme, en que se'ns parlava d'Adam i Eva...i una poma!. O també el que es diu de Guillem Tell, qui va disparar una fletxa a una poma que estava al cap del seu fill...

  Però hi ha una poma que, si ens la mirem bé, sí que crea discòrdia. És la de la marca Apple, una marca per quins gadgets s'han arribat a fer coses realment fora del que és corrent, com ara vendre un òrgan o, fins i tot, i en el més extrrem dels casos, matar.

  I és que els productes de la marca de Cupertino, la majoria fabricats a la Xina, desperten tota mena de passions; des de qui havia tingut sempre un PC i es passa al "Mac", que és com se'ls coneix popularment, fins els qui, com es va donar el cas de Barcelona, esperen tot un dia fent cua per entrar a la nova botiga que, el 28 de Juliol passat, l'empresa fundada per Steve Jobs va obrir en ple centre de Barcelona.

  Considerada una de les més grans del contionent, i la més extensa del Sud del mateix, la botiga dels gadgets de la poma ocupa l'edifici que es troba a Plaça Catalunya cantonada amb Passeig de Gràcia, un immoble que, entre altres, l'ocupaven fa anys els estudis a Barcelona de Ràdio Nacional d'Espanya.

  Molts van fer un dia de cua, per veure entrar els treballadors de la nova "Apple Store" com si d'estrelles de la gran pantalla es tractés.

  I és que, per algunes persones, aquesta és una POMA molt especial,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada