divendres, 27 de juliol del 2012

...i "NO" HI HA DINERS...

 A principis d'estiu dimitia, com a reconeixement "amb queixa" de la seva culpabilitat, Carlos Dívar, qui fora president del Consell General del Poder Judicial. El motiu, haver viatjat a Marbella, tyot pagat amb diners públics.

  El més segur és que, amb el sou que aquest cobrava com a president del màxim òrgan directiu dels jutges, podia permètre's viatjar a aquella ciutat malaguenya pagant de la seva butxaca totes les despeses. Però, és clar, fdicar la ma a la caixa pública, és més fàcil...

  El dimecres, 25 dde Juliol passat, ens assabentàvem pels mitjans de comunicació de que aquest ja dimitit mandatari demanava una indemnització de 208.000 € que, segopns sembla, se li concedira sense miraments.

  Vivim a la Unió Europea, i a qualsevol país seriós, aquesta petició li seria fàcilment denegada al dimititi President del CGPJ, precisament en reconeixement de la seva mala conducta. És més, el mateix vindria obligat a pagar una multa en compensació pels danys ocasionats.

  Aquí, el més probable és que, ja sigui per cobardia o per demostrar que preferiran, d'alguna manera, comprar aquesta persona, segurament que se li donara la suma que demana...i ja està.

  Segons ens diuen dia rere dia, "no" hi ha diners. El cert és que, dissortadament, "si" que n'hi ha pel que interessa, encara que sigui pagar una indemnització a qui l'ha feta grossa.

  I és que, en aquest país "de charanga y pandereta", com diria elpoeta, fer mal surt gairebé de franc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada