divendres, 13 de juliol del 2012

QUI S'HA DE "FOTRE"?

El dia 13 de Juliol passat tots els mitjans de comunicació es feien ressó d'un d'aquells lamentables incidents que, en democràcia, sonen a un fatxendisme recalcitrant i retrògrade que hom pensava que ja estava extingit.

  Els fets van passar el 12 de Juliol passat al Congrés dels Diputats, després que el President Rajoy anunciés, entre altres retallades, totes elles sobradament impopulars, el fet que els aturats veuran reduïda la prestació a partir del sisè mes.

  Just en aquell moment, Andrea Fabra, diputada del mateix partit que Rajoy, i filla del també polític Carlos Fabra, va exclamar "Que se jodan" una actitud que, certament, la deshonra com a membre d'un grup palamentari.

  Tal crit, evidentment, ha creat el lògic rebombori, donat que, arran de l'actitud del Govern, s'ha interpretat la mateixa com a insult cap als aturats, un col·lectiu que ja suporta la feixuga càrrega de la manca continada de feina, doncs en algúns sectors no se'n troba ni a la de tres. En aquest sentit, que més proliferen són les que ens parlen d'ERO's.

  En un altre país, aquesta persona veuria com se li venen a sobre multitud de problemes, començant per una retirada de la seva Acta de Diputada per part del Congrés, i acabant per una suspensió definitiva i irrevocable de militància per part del seu partit.

  Però no oblidem que vivim en el país dels murris, i l'actitud d'aquesta senyora, si així podem qualificar-la, amb tota probabilitat no sera reprobada per part ni del Parlament ni molt menys del seu partit que, contràriament al que hauria de passar, encara li donaran alguna mena de reconeixement...Així no anirem enlloc!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada