dilluns, 6 d’agost del 2012

"EDUCACIÓ"...PER A LA CIUTADANIA?

  Una coneguda dita castellana diu: "Cada maestrillo tiene su librillo".

  Aquesta màxima es podria aplicar perfctament al que passa amb els diferents equips governamentals que van passant per Moncloa. El que uns posen, els altres ho treuen ò, si més no, ho retallen per tal o qual raó.

  Això és el que sembla passar amb la tan discutida Educació per a la Ciutadania, una assignatura que, des de l'Executiu Zapatero, es va incloure a l'ESO com una més que certa forma d'ensenyar els alumnes a ser millors en la vida, més tolerants amb tothom...En definitiva, una assignatura que els ajudava a ser millors ciutadans.

  Tal cosa, però, ja no va agradar a partit que ara està en el Govern i llavors estava a l'oposició. I el fet de no agrdar-los ja s'ha traduït en una fortíssima mutilació de la matèria, de tal manera que tots els aspectes relacionats amb la tolerància cap als demés seran ja suprimits de les noves edicions del llibre text de la matèria per que, segons ells, són "adoctrinadors".

  "adoctrinar" en la tolerància, per si els del Pp no ho saben, és "adoctrinar" de forma correcta. O és que pretenen tornar a implantar al currículum escolar aquella tan "adoctrinadora" "Formación del Espíritu Nacional", un "adoctrinament" que, segurament que sí que els aniria be..

  No viatgem al passat, senyors, que estem al segle XXI i hi ha coses que ja estàn més que obsoletes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada