dimarts, 7 de maig del 2024

UNIFICANT CRITERIS...

 

Quan van començar a aparèixer dispositius electrònic, cada marca i, fins i tot, diferents models de cada marca, podien disposar d'alimentadors o carregadors amb connexionjs diferewnts, lo qual originava una immensa quantitat de dispositius d'alimentació o càrrega que , un cop el dispositiu al que pertanyien, deixava de ser operatiu, ja no servien per a res.

L'arribada dels connectors USB va ser, d'alguna manera, un principui del final del "tants caps, tants barrets" que existia antigament, de manera que moltres marques van començar a iadoptar el nou sistema de connexió. Això si, cada marca se'l feia a la seva mida i forma.

Però sembla que, finalment, ttotes les marques s'han posat d'acord i, tal i com es feia públic fa uns dies, a finals d'aquest any 2024, tothom haura de fer que els nous dispositius vagim provistos de la mateixa connexió; "USB-C", una mesura que ja hi ha moltes marques que ja han adoptat de manera voluntària.

I és que el nou sistema de connexiú unificada suposarà un gran estalvi, donat que carregadors i a

limentadors podran seguir tenint vida útil encara que el dispositiu amb el que vagin ja deixi de ser operatiu, doncs sortosament en podran alimentar o carregar d'altres sense la necessitat imperiosa de comprar un altre dispositiu de càrrega.










 FOTO: Alimentador/carregador USB-C. En aquest cas, els dos extrems del cable van provistos de la mateixa connexió.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada