dimecres, 15 de maig del 2024

EL BOMBARDEIG INACABABLE

 Segons una dita popular; "No vols cqaldo?. Té tres tasses".

Això és precidsament el que sembla que passarà amb les plataformes d'"streaming" i la publicitat.

Quan van aparèixer aquestes plataformes, ningú pensava que les mateixes acabéssin incloent talls publicitaris en els continguts que ofereixen. I, en aquest sentit, dues de les més importants ja n'ofereixen. Això si, si no volem veure els molestíssims anuncis, ens hem de rascar una mica més la butxaca.

Peró, segons publicava la setmana passada el mitjà en linia; "espinof", consultat per aquest programa, sembla que el pitjor està encara per arribar, al menys, en una d'aqyuestes plataformes de vídeo sota demanda.

Segons aquest mitjà, a la publicitat que talla els continguts s'hi podrien afegir anuncis en un "faldó" lliscant, que apareixerien durant els que tallen el contingut. També es volen introduïr anuncis que apareguin si, per alguna causa, hem de pàusar el contingut. I, fins i tot, s'ha filtrat la possibilitat de que puguin incloure's anuncis de "trivia de marca", un sistema de publicitat interactiva que, fins i tot, podria forçar a comprar productes en linia.

Les plataformes d'"streaming", van matar els videoclubs, i quasi han fet el mateix amb els cinemes. Però, dissortadament, veure continguts des del sofà, encara que sigui abonant una petita quantitat, no ens allibera en absolut d'un autèntic bombardeix, com és el de la publicitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada