dimecres, 1 de març del 2023

la vida, sense toros, és millor.

 


  Antigament, quan la televisió era única, i en escala de grisos, aquesta transmetia algunes curses de braus de tant en tant encara que, a partir dels anys 70-80 del passat segle XX, se'n va començar a reduïr el nombre fins el punt que, en una ocasió en que la televisió va deixar Catalunya sense una d'aquelles; "corridas", va haver-hi duríssimes crítiques contra l'ens públic.

  La televisió de pagament i, sobre tot, les plataformes que engloben multitud de canals, han inclos aquesta oferta al seu catàleg.

  En aquest sentit, fins fa poc la plataforma de Movistar (R) també oferia aquesta possibilitat als seus abonats, fins que ha decidit que, per la raó que sigui, calia retirar-la de la seva oferta.

  Certament que cada vegada hi ha menys aficionats a aquest espectacle anticultural. I, per això, la plataforma ha decidit que ha arribat el moment d'acabar amb el canal que oferia les "corridas" en directe, per lo qual cal felicitar-los.

  I, fent-me ressò de l'"slogan" que utilitzen per anunciar-se, i espero que no ho qualifiquin de plagi; "La vida, sense toros, és millor".










  FOTO: Anagrama del canal Toros, en vies de desaparició. Font: Movistar (R)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada