dimecres, 15 de març del 2023

6G I MÉS ENLLÀ.

   Entre finals de Febrer passat i principis d'aquest mes de Març, Barcelona va tornar a viure una altra edició del MWC, el congrés internacional on es presenten les darreres novetats en telecomunicacions, sobre tot, en telefonia mòbil encara que l'edició passada es va centrar més en la realitat virtual i augmentada que en res més.

  Però quan encara s'està ultimant la instauració de la xarxa "5G", a la que fa tres anys els conspiranoics més fanàtics van culpar de l'arribada i expansió de la COVID-19, ja s'està pensant en la nova generació, que s'anomenarà; "6G".

  Com deia un conegut fragment d'una arsuela; "Actualment les ciències avancen qure és una barbaritat". I, amb elles, la forma de comunicar-nos que, si abans era senzillament amb trucades i més tard, amb text, ara ja ens podem poosar davant la càmera del nostre mòbil i parlar amb els nostres interlocutors, als que podem veure mitjançant les videoconferències. I quí sap què ens depararà tot aquest món en el futur.

És d'esperar que no arribi cap mena de desastre del que els conspiranoics en puguin culpar la futura xarxa; "6G", que està per arribar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada