dimecres, 4 de maig del 2022

ADÉU ALS FAMOSOS OUS "KINDER"?

 

  Ja fa anys que van aparèixer, com un producte nou, revolucionari uns anomenats; "ous-sorpresa". Eren els "ous Kinder", fabricarts en xocolata.

  Però el tret que els diferenciava d'altres llaminadures, fabricades en aquesta delícia, consistia en una petita joguina, que calia muntar.

  Als popularíssissims ous, els van seguir altres productes, amb la mateixa marca que, tot i que tyambé contenien xocolata, també contenien altres components; om ara; galetes.

  Però la polèmica saltava no fa gaire, doncs es va informar d'un brot de salmonel·losi atribuit, pressumptament, a aquests productes, lo qual va obligar, no només a que diferents paisos retiréssin els productes de la marca, a instàncies dels seus respectius; Ministeris de Sanitat, si no a que fins i tot Bèlgica, on està l'empresa matriu d'aquests productes fes tancar la fàbrica d'on surten la majoria dels mateixos.

  De fet, ja fa anys que, als Estats Units, els famosíssims ous estan prohibits, tot i que no se sap si també d'altres productes de la marca que ara, amb aquest escàndol, tampoc se sap si podrien tenir els dies comptats a les prestatgeries de les botigues i supermercats.









FOTO: Ous "Kinder". Font: CCMA-3/24.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada