dimecres, 27 d’abril del 2022

ARA FA 50 ANYS...


 En aquest món digitalitzat, en que les pantalles estan per tot arreu, també es pot mirar una mica enrere.

  Concretament podriem mirar 50 anys enrere, quan un 24 d'Abril de 1972, la llavors única, i encara en escala de grisos; TVE, posava en marxa el que, amb tota probabilitat, seria el darrer programa-concurs que va veure tota la família reunida; "Un, dos, tres...Responda otra vez".

  Era un programa d'entreteniment que, ideat i realitzat pel ja desapareegut; Narciso Ibáñez Serrador, més conegut com a; "Chicho", va estar en antena durant set etapes, que van anar des de 1972, fins 1992.

  Presentat, entre d'altres, per Kiko Ledgard, o Mayra Gómez Kemp, el concurs era, en certa manera, un "tot-en-un", doncs en ell, a més de veure els concursants contestar preguntes, s'oferien gran varietat d'entreteniments, amb algunes actuacions musicals i, sobre tot, a la segona part del programa, una mena de subhasta, normalment de caire temàtic, amb dues constants; un cotxe i una...carbassa!

  En entrevista,m concedida a l'agència EFE, la que fou presentadora del programa; Mayra Gómez Kemp, assegurava que, a l'hora del programa, les famílies al complet s'interessaven per saber què passava en ell.

  I és que donar un petit cop dull al passat també té quelcom de bo, sobre tot per recordar algunes coses que ja mai tornaran doncs, possiblement, avui es considerarien d'alguna manera; "obsoletes".










  FOTO; Les hostesses o secretàries de l'"Un, dos, tres". Font: agència EFE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada