dilluns, 25 de febrer del 2019

ELS MÒBILS DE LA DISCÒRDIA

  El dilluns, 25 de Febrer passat, començava una nova edició del Mobile World Congress la fira que, des de ja fa 14 anys, i esperem que per molts més, mostra a la capital catalana les darreres novetats del món de la Telefonia Mòbil.

  En el decurs de les successives edicions del MWC hem pogut anar veient com aquests petits aparells  ja són més que un senzill telèfon doncs ens permeten, entre moltes altres coses, prendre fotos de gran qualitat i enviar-les a través de les xarxes socials, però també fer de dictàfon i portar la nostra agenda personal.

  I és que, des que van aparèixer els primers exemplars, els mòbils han anat fent-se un lloc a la nostra vida. Fins i tot a la dels més petits de la casa. I, no és sorprenent que ja veiem als patis de les escoles i els Instituts com hi ha adolescents que tenen un d'aquests aparells i es comuniquen a través de xarxes socials. (N'hi ha algunes d'adaptades a les seves edats.

  Però la pregunta que tothom es fa és si cal o no prohibir aquesta andròmina a les aules, una pregunta a la que paisos; com ara França, ja han donat una resposta clara; una prohibició total i absoluta de tenir aquesta "joguina" dins de l'aula.

  Però el més cert és que el mòbil ha acabat essent un element imprescindible per a moltes persones. Però en algunes situacions, fins i tot és un element més de controvèrsia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada