dimarts, 5 de febrer del 2019

EL DIGITAL QUE TOT S'HO MENJA.

  Ja hem dit en altres ocasions que el món digital ha arribat a les nostres vides per quedar-se. I no només per quedar-se, si no per tal de facilitar-nos la vida. Però per una altra banda, dissortadament, es menja llocs de treball.

  Un clar exemple d'això ho tenim al sector de la banca on, a més de les fusions de bancs, per formar-ne de més grans i solvents, el fet també comporta el tancament d'oficines i la digitalització de feines que abans les feia un treballador, i ara les fa la tecnologia.

  Però han proliferat els caixers automàtics, des dels que es poden fer determinades operacions que abans s'havien de fer a finestreta i ara podem fer a distància, no només amb els caixers, si no que molts bancs ens donen la possibilitat de gestionar les nostres finances per Internet.

  Però la tecnologia digital ha arribat també al comerç. I, des de casa, i a distància, és possible fer ja la comanda del que volem comprar; ja sigui per telèfon o per Internet. A més, amb aquest sistema podem comprar des d'una peça de roba fins a productes frescos, passant per tot el parament de la llar, si així ho volem.

  Internet ja ens ha deixat gairebé sense botigues de discos i també sense cinemes. Esperem que no passi el mateix amb les botigues de barri de tota la vida, on podem anar a fer la compra diària com a part de la nostra vida social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada