dimarts, 30 d’octubre del 2018

ESTUDIS UNIVERSITARIS INSÒLITS

  Els estudis universitaris poden contenir temàtiques molt variades. I és que, sense anar més lluny, algunes Universitats inparteixen cursos o cicles que ens podrien sonar gairebé a insòlits.

  Així, als Estats Units han creat la que anomenen; "Universitat de la Pizza" un centre que, tot i no ser una Escola d'Hostleria i Restauració pròpiament dita, ensenya les tècniques d'elaboració d'aquesta menja d'orígen italià

  El cap de setmana pàssat, l'agència EFE feia públic, en el seu apartat de Cultura, que la Univeritat de Calcuta oferira, dins de la seva Facultat de Dret, uns estudis que, aparentment, no tenen res a veure amb la Judicatura ni amb el Dret, doccs s'estudiara l'univers, creat per J. K. Rowling, al voltant de Harry Potrter, al que ja s'anomena; "Porttervers".

  Segons una nota de premsa d'aquesta Universitat, recollida per EFE, la Facultat de Dret, que està considerada entre les millors del Món pretén, amb aquest curset optatiu que començara a impartir-se el proper mes de Desembre, que els alumnes apliquin els seus coneixements "sense prejudicis".

  De bén segur que aquests no són els únics que poden sonar a insòlits. Sensec cap mena de dubte que n'hi ha d'altres que, encara que no hagin estat fets públics, podrien semblar tan insòlits com aquests.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada